Dell Protection Dell Protection

Hjemmeside

Hjemmeside

Velkommen til nettstedet for krav i forbindelse med Dell Accidental Damage with Theft Protection (ulykkesskade med tyveribeskyttelse). Dette nettstedet veileder deg gjennom prosessen som følger etter at Dell-produktet ditt har blitt stjålet.

Fire enkle trinn for å legge inn et krav:

Kravsprosessen til Dell Accidental Damage with Theft Protection er utformet for å være enkel og problemfri. Følg de frie enkle trinnene nedenfor for å legge inn et krav.

Trinn 1
Gå til siden for å legge inn et krav og les instruksjonene.

Trinn 2
Fullfør det elektroniske kravsskjemaet.

Merk: Før du fyller ut skjemaet må du forsikre deg om at du har ditt systems Service Tag / serienummer (som du finner på den originale Dell-fakturaen eller på forsikringssertifikatet for ulykkesforsikringen med tyveribeskyttelse) og/eller polisenummeret som du finner på forsikringssertifikatet for ulykkesforsikringen med tyveribeskyttelse.

Trinn 3
Legg ved en kopi av politirapporten og eventuell annen støttedokumentasjon som vil gi bevis på innbrudd eller overfall (f.eks. faktura for reparasjon, vitneutsagn, bildebevis). 

Trinn 4
Trykk på SUBMIT (Send inn). Hvis du foretrekker det, kan du skrive ut kravsskjemaet og fakse det sammen med eventuell annen dokumentasjon til faksnummeret på siden Claims Contact.


Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet for å få det til å fungere skikkelig. Når du bruker dette nettstedet, vil vi anta at du har samtykket i at vi bruker disse viktige informasjonskapslene. Du kan lese retningslinjene våre for bruk av informasjonskapsler her , eller klikke på koblingen Informasjonskapsler i bunnteksten.