Dell Protection Dell Protection

Välkommen

Välkommen

Välkommen till Dells webbplats för försäkringsanspråk under Accidental Damage with Theft Protection. På den här webbplatsen får du hjälp att göra ett ersättningsanspråk om din Dell-produkt har stulits.

Fyra enkla steg för att göra ett ersättningsanspråk:

Det är enkelt att göra ett anspråk under Dells Accidental Damage with Theft Protection. Du skickar in ett anspråk genom att följa de fyra enkla stegen nedan.

Steg 1
Gå till sidan ”Göra ett anspråk” och läs anvisningarna.

Steg 2
Fyll i hela anspråksformuläret online.

Obs! Innan du fyller i formuläret ska du se till att du har tillgång till systemets Service Tag/serienummer (som anges på din originalfaktura från Dell eller på ditt Accidental Damage with Theft Protection-certifikat) och/eller ditt försäkringsnummer för Accidental Damage with Theft Protection (som anges på ditt Accidental Damage with Theft Protection-certifikat).

Steg 3
Bifoga en kopia av polisrapporten och annan stöddokumentation som fungerar som bevis på intrång eller överfall (t.ex. reparationsfaktura, vittnesmål eller fotobevis). 

Steg 4
Tryck på SKICKA. Om du vill kan du i stället skriva ut anspråksformuläret och faxa det tillsammans med annan dokumentation till något av faxnumren på sidan Kontakt för anspråk.


Vi använder kakor (cookies) på den här webbplatsen för att dess funktioner ska fungera ordentligt. Genom att använda webbplatsen samtycker du till att vi använder dessa nödvändiga kakor. Du kan se vår kakpolicy här eller klicka på kaklänken i sidfoten.